Події

У Житомирі арештували без права внесення застави заїжджих бандитів, які пограбували будинок

17 May 2018, 11:13

16 травня п’ятьом чоловікам, затриманим житомирськими поліцейськими одразу після вчинення ними крадіжки, судом було обрано міру запобіжного заходу. Усіх учасників злочинної групи взято під варту без права внесення застави.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«16 травня Корольовським районним судом Житомира усім чоловікам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави. Нині правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до низки зухвалих злочинів на території Житомирщини та інших областей України. Окрім того, поліцейські мають усі підстави вважати, що до складу злочинного угрупування входило більше осіб. Тож у рамках досудових розслідувань триває подальша робота з викриття усіх його членів», - зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня оперативники кримінальної поліції та спецпідрозділу КОРД ГУНП в Житомирській області у результаті спецоперації затримали злочинну групу одразу після крадіжки ними з домоволодіння жителя Київщини цінностей на суму близько мільйона гривень. До складу банди увійшли жителі Вінниччини, колишні і нинішні спортсмени, віком від 25 до 47 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КОРД поліція суд затримання пограбування  
Матеріали по темі