Місто

Завод «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі оголошує нову хвилю набору працівників

17 May 2018, 12:35

Де знайти роботу в Житомирі, які професії затребувані на ринку праці та які умови пропонують місцеві потужні підприємства? Такі питання турбують більшість людей, які знаходяться у пошуках роботи. Своєрідним містком між роботодавцями та тими, хто шукає роботу і є ярмарок вакансій, який вже втретє проходить у Житомирі. Зарекомендувати себе та знайти потенційних працівників прийшла й команда заводу «Кромберг енд Шуберт».

«Наше підприємство нараховує більше двох з половиною тисяч працівників. Ми стартуємо з новим проектом, новий проект передбачає створити більше ніж 600 робочих місць. Для нас важлива кожна людина, яка зацікавлена у роботі на нашому підприємстві», - розповідає організатор з персоналу заводу «Кромберг енд Шуберт» Житомир Наталія Коваль.


Як стати частиною колективу потужного підприємства «Кромберг енд Шуберт» розповідає організатор з персоналу Наталія Коваль.

«Спочатку потенційний кандидат подає анкету, надалі кожен кандидат проходить індивідуальну співбесіду. Кожен кандидат, який успішно пройшов співбесіду запрошується до нас на роботу. Офіційне працевлаштування у нас з першого дня. Кожен працівник проходить навчання, індукційний період, для ефективного виконання своїх функцій. Вже після того він самостійно виконує роботу на тому чи іншому місці», - додає Наталія Коваль.

Разом із тим, організатор з персоналу зауважує: анкети кандидатів розглядають у порядку черги. Тому, каже: не потрібно вагатися та зволікати - краще діяти. Не прогавила свого шансу Настя. Дівчина розповідає: довго шукала роботу з європейськими умовами праці. Так, щоб і соцпакет, і належна заробітна платня, і ставлення керівництва відповідне. Аж поки не потрапила до дружньої команди «Кромберг енд Шуберт», де майже за рік стала провідним комплектувальником проводів.

«Переваги нашого підприємства: офіційна заробітна плата, відпустка, лікарняні оплачуються, їдальня у нас є, де діють знижки для працівників. Я вважаю, що є усі умови, щоб працювати. Мені дуже подобається мій колектив, багато знайомих, дружня атмосфера у колективі», - зізнається працівниця заводу «Кромберг енд Шуберт» Житомир Анастасія Назаренко.

Окрім робочих місць, завод несе і соціальну відповідальність перед містом та його жителями.

«Компанія, має на себе брати певні зобов’язання по розвитку соціуму, створювати умови навчання. Нам потрібно дбати про те, щоб у нас була хороша екологія, повітря, вода. Тому, ми започаткували проект «Еко- Крошу», де ми несемо інформаційну функцію. Розповідаємо, як сортувати сміття, як поводитися з відходами, як працювати таким чином, щоб менше споживати ресурсів», - зазначає керівник відділу управління персоналом Максим Козирєв.

КОР: «Кромберг енд Шуберт» й далі продовжує нарощувати потужності виробництва, працюючи над новими проектами з відомими виробниками машинобудування. Такими як: Seat та Audi.

«Один з наших проектів, зокрема співпраця з групою Ауді визнані кращою з - поміж інших заводів Кромберг енд Шуберт. Це дало переконання іншим компаніям, що ми є надійним постачальником. Тому ми сподіваємось розширити наше виробництво і у наших планах до кінця року доведення кількості працюючих приблизно до 3500 працівників», - ділиться планами на майбутнє Максим Козирєв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі