Влада

​Житомирянин домігся гарантійного ремонту мобільного за 7 тис. грн, який «забракував» сервісний центр

17 May 2018, 16:33

Житель Житомира звернувся до Держпродспоживслужби після того, як у сервісному центрі відмовилися зробити гарантійний ремонт його мобільного телефону Samsung J1.

Про це 17 травня повідомив сайт головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

«До Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області звернувся споживач, мешканець Житомира, зі скаргою щодо відмови сервісного центру у проведенні гарантійного ремонту мобільного телефону Samsung J1 вартістю 6,9 тис. грн. Відмову мотивовано тим, що після прийняття на ремонт на корпусі телефону виявлено скол. Однак, в акті приймання товару на технічне обслуговування, у висновку про зовнішній стан товару, зазначено лише потертості та подряпини. За результатом розгляду звернення спірне питання вирішено на користь споживача», - інформує Держпродспоживслужба і уточнює: сервісний центр таки відремонтував ґаджет по гарантії з заміною основи корпуса.

Претензій до сервісного центру та його працівників у споживача не залишилось, - резюмує прес-служба установи.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно після телефонного дзвінка власниця магазину повернула житомирянці 450 гривень за взуття, яке не підійшло за розміром, а сімейна пара змогла повернути 15 тис. грн за м’який куточок неналежної якості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба перевірка повернення коштів 
Матеріали по темі