Місто

​Переваги роботи на картонному комбінаті у Житомирі: навчання, кар’єрне зростання, гідна зарплатня

17 May 2018, 17:59

Навчання за кордоном, стабільна заробітна платня, зручний графік та кар’єрне зростання, - такі умови праці надає своїм робітникам «Житомирський картонний комбінат». Наразі на підприємстві працює більше 700 кваліфікованих працівників. Проте, щоб впроваджувати нові проекти, які дозволять збільшити потужності виробництва, цієї кількості працівників замало, - зізнаються представники комбінату. Тому, кажуть і прийшли на щорічну ярмарку вакансій.


«Житомирський картонний комбінат» дуже потребує робітників виробничої лінії: слюсарі, машиністи і т.п. Наша перша перевага - це стабільність. Стабільність роботи та виплат заробітної плати. У нас ніколи не буває затримок зарплати. По-друге, у нас працює система наставництва. Працівник, який приходить до нас на виробництво, працює спершу у парі з досвідченим, переймає досвід та кар’єрно зростає. Отже, третя перевага - кар’єра. На Житомирському картонному комбінаті можна вирости навіть до начальника цеху. Також ми запровадили програму стажування закордоном. Вже є перша група, яка поїхали навчатися до Угорщини, і я думаю, що нові технології, нові можливості вони привезуть, і ми разом будемо розвиватися», - ділиться HR-менеджер ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Тетяна Міненко.

Щоб вирішити питання браку кадрів на комбінаті, останні доєдналися до впровадження інноваційної технології навчання - дуальної освіти. Перший крок – масштабна конференція з питань зайнятості, яку планують провести на базі місцевого технологічного вузу за участі студентів.

«Перший крок, який ми вирішили зробити у Житомирі - провести глобальну конференцію з питань зайнятості. Вона відбудеться 21 травня о 15 годині у приміщенні Житомирського державного технологічного університету. Там буде дискусія, спілкування з майбутніми співробітниками, роботодавцями. Ми б хотіли, щоб нас підтримали й інші підприємства», - розповідає Тетяна Міненко.

Наостанок у приміщенні міськради HR-менеджер Тетяна Міненко зустрілась зі студентами, яким розповіла про «5 кроків до успішної співбесіди», за умови дотримання яких статус працевлаштованого гарантований.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама картонний комбінат  
Матеріали по темі