Місто

Мер Житомира про нові автобуси: Питання лише в пальному, по водіях, по техогляду питання вже закриті

18 May 2018, 10:32

Нові автобуси можуть вийти на маршрути в Житомирі до 1 червня, але є питання тендеру на закупівлю пального.

Про це мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив на брифінгу після завершення позачергової сесії міської ради 17 травня.

«Тендер міжнародний і це потребує більшого часу. До 1 червня вони мають вийти на маршрут. Я не можу назвати точно час, бо це тендер (на закупівлю пального – ред.), якщо в нас буде оскарження чи ще щось... Тендер на закупівлю автобусів ми проводити чотири рази і кожен раз нам його скасовували. Тому зараз я дуже обережно кажу про терміни. Питання лише в пальному, по водіях, по техогляду питання вже закриті», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 19 квітня Житомирське трамвайно-тролейбусне управління оголосило тендер на закупівлю 600 тисяч літрів дизельного пального, очікувана вартість закупівлі 16 млн 800 тис. грн. початок аукціону призначений на 5 липня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, 21 квітня на Соборному майдані за участю віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка відбулася урочиста передача автобусів виробництва Мінського автозаводу комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління». Мер Житомира повідомив, що автобуси закупили в лізинг виключно за кошти міського бюджету, сукупна вартість всього проекту (40 автобусів) складає 134 мільйона гривень, один коштує 120 тис. доларів. За словами заступника мера Дмитра Ткачука, нові автобуси будуть працювати за тимчасовими договорами на діючих маршрутах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автобус Сухомлин  
Матеріали по темі