Місто

На Новому бульварі у зоні фудкорту житомиряни визначилися із десяткою гастрономічних вподобань та омріяних мандрівок

21 May 2018, 10:58

Вихідними у Житомирі під час святкувань Днів Європи декілька тисяч гостей свята завітали до фудкорт-зони, яка розміщувалася на Новому бульварі, поблизу кінотеатру «Жовтень».

Цьогоріч організатори заходу запропонували житомирянам визначитися зі своїми смаковими вподобаннями страв європейської кухні. На спеціальній карті, яка розміщувалася на гастрономічній локації, відвідувачі фудкорт-зони залишали відмітки про те, в яких країнах вони хочуть побувати, а також – які страви європейської кухні їм до смаки.

«Пізно ввечері, 20 травня, ми завершили підрахунок всіх голосів, які були розміщені на нашій карті. Всього у голосуваннях взяли участь 626 осіб. На карті гастрономічних вподобань та омріяних мандрівок було залишено 1252 відмітки. Хочу наголосити на тому, що ми навіть не очікували такої активності від житомирян. Приємним для нас було й те, що всі гарно відгукувалися про таку нашу ініціативу. Завдяки гастрономічній карті ми дізналися, куди хочуть поїхати житомиряни, а також, які страви європейських країн їм припали до душі. Варто відмітити й те, що на 6 місці у нас є Україна, тобто людям хочеться подорожувати нашою державою, це не може не радувати. Ще однією із несподіванок стало те, що житомиряни ставили відмітки й на півострові Крим. Франція у нас перемогла у двох номінаціях. Було навіть і таке, що гості свята виходили за межі карти і ставили відмітки на Грузію, Ісландію, острів Мадейра навіть домальовували. В майбутньому, ми плануємо, що будемо продовжувати спілкуватися з житомирянами таким інтерактивним способом», - розповів організатор заходу Ярослав Гапоненко.

Отже, першу десятку країн, куди бажають поїхати житомиряни займають:

1. Франція

2. Італія

3. Болгарія

4. Німеччина

5. Іспанія

6. Україна!!!

7. Велика Британія

8. Швеція

9. Норвегія

10. Португалія

Перша десятка по смаковим вподобанням:

1. Франція

2. Німеччина

3. Велика Британія

4. Іспанія

5. Італія

6. Болгарія

7. Україна

8. Норвегія

9. Швеція

10. Фінляндія

Як повідомляв Житомир.info, на «Мапі гастрономічних вподобань та омріяних мандрівок», вивішеній до Днів Європи в зоні фудкорту на Новому бульварі у Житомирі, Україні «відкраяли» шматок Одеської області і прималювали Молдові.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий бульвар Гапоненко фудкорт зона  
Матеріали по темі