Події

Поліцейські розшукали 17-річну херсонку, яка втекла з дому до хлопця у Бердичів

21 May 2018, 17:00

Херсонську неповнолітню втікачку поліцейські розшукали у Житомирській області. З’ясувалося, що 17-річна херсонка поїхала в гості до свого хлопця у місто Бердичів Житомирської області і не хотіла повертатися додому.

Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дівчину розшукували з 8 травня, коли в Херсоні вона вкотре пішла з дому і перестала виходити на зв'язок. Працівники відділу ювенальної превенції та Херсонського відділу поліції провели великий об’єм роботи для встановлення місцезнаходження неповнолітньої.

«Завдяки проведеним заходам ми вийшли на слід дівчини, який привів нас у місто Бердичів. Ми негайно зв’язалися зі своїми колегами з місцевого відділу поліції і вони знайшли у місті втікачку», - повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.

Неповнолітня пояснила, що хоче жити зі своїм хлопцем, тому поїхала до нього в гості з подальшим спільним проживанням. З дівчиною все добре і наразі вона повертається в Херсон до батьків.

Як повідомляв Житомир.info, з початку травня до відділів та відділень поліції Житомирської області надійшло 17 звернень з приводу зникнення 20 дітей, з яких 19 дітей розшукано по «гарячих слідах».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Херсон Бердичів поліція розшук втікачка  
Матеріали по темі