Місто

Святкування 15-річчя підприємства «Євроголд» у Житомирі: розваги, конкурси та виступи зірок естради

21 May 2018, 17:31

У свій день народження житомирська компанія «Євроголд» влаштувала для працівників та їхніх родин справжнє свято. Територію заводу перетворили на містечко мрій з повітряними кульками, фотозонами, дитячими локаціями та смаколиками. З головної сцени свята нагороджували кращих працівників заводу й тих, хто вже більше десяти років є частиною не просто колективу, а дружньої родини «Євроголд».

«Я задоволена, що я тут працюю, все-таки 15 років - це про щось говорить. Я дуже рада, що наше підприємство продовжує розвиватись, зростати. Тут все робиться для людей і мені дуже хочеться, щоб підприємство стало сімейним, щоб сюди приходили працювати і наші діти, і наші онуки», - зауважує голова ради трудового колективу підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД» Олена Чухлова.


За 15 років існування компанія «Євроголд» стала провідним європейським виробником фірмових товарів побутового вжитку. Це і прасувальні дошки, й драбини з сушарками, а віднедавна і дошки для серфінгу. А от з чого усе починалося, як ніхто знає співзасновник компанії Тобіас Гроліч.

«Ми починали зі стрем’янки 15 років тому. Ми робили одну драбину в 30 хвилин. У перші роки ми виготовляли тисячу виробів на день, сьогодні ж 15 тисяч на день: стрем’янки, сушарні, прасувальні дошки», - розповідає генеральний директор підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД» Тобіас Гроліч.

Засновники компанії переконані: успішних результатів не вдалося б досягнути, якби не команда спеціалістів та працівників заводу. Адже саме завдяки їм підприємство і нарощує свої виробничі потужності.

«Дуже гарна команда, гарні люди, це наше серце, наше найбільше багатство, яке є», - каже генеральний директор підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД» Тобіас Гроліч.

«У нашій компанії ми не хочемо бути великими керівниками. Ми завжди відкриті до наших працівників, вони завжди можуть до нас звернутись зі своїми проблемами та побажаннями. Ми разом працюємо на гарний результат», - додає генеральний менеджер підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД» Нільс Гроліч.

Привітати «Євроголд» приїхали також партнери з-за кордону та представники влади.

«Компанія демонструє серйозні та швидкі темпи розвитку. Це приклад того, що в Україні, в Житомирі можна робити бізнес і цей бізнес може бути успішним. У той же час велику увагу компанія приділяє допомозі місту. Майже всі заходи у місті проходять за підтримки цієї компанії. Останній з проектів - це соціальний проект, який розпочався минулого року. А саме, компанія просто надала дошки для катання комунальному підприємству. Це приклад того, як потрібно вести бізнес і ми готові усіляко підтримувати цю компанію і велике дякую їм за те, що вони є», - говорить Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Впродовж дня на гостей свята чекали усілякі розваги, ігри, конкурси та концертна програма за участі зірок естради, гумористичної команди «30+» та запальної співачки - Олі Полякової.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Євроголд святкування підприємство Гроліч  
Матеріали по темі