Місто

Житомирське «Полісся» відіграло матч на рівні із лідером групи А ІІ футбольної ліги України

21 May 2018, 18:55

Житомирське «Полісся» розійшлось миром із лідером групи А футбольним клубом «Агробізнес» у матчі 27 туру чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги. Із початку матчу в діях підопічних Олександра Призетка глядачі не побачили зайвої знервованості. Жовто-зелені у нападі грали широко, а, захищаючись, намагались зустрічати суперника на його половині поля. Такий натиск житомирян у першій половині першого тайму не дозволив зіграти підопічним Андрія Донця у свій улюблений футбол і більшість часу контролювати м’яч.

Шикарну нагоду відкрити рахунок у другому таймі мав форвард жовто-зелених Вадим Шаврін. Після передачі від Валерія Лебедя нападник «Полісся» втік від захисників на побачення із кіпером аграріїв. Однак, Костянтин Одольський збив Шавріна, а головний рефері вказав на 11-метрову позначку.


Виконувати пенальті взявся сам постраждалий, однак після свистка арбітра вирішив пробачити суперника і не влучив у ворота.

У підсумку - нулі на табло, однак, обидва тренери залишились задоволені грою своїх підопічних.

«Готувались як завжди. Підготовка до кожної гри у нас однакова. Полісся не є винятком. Те, що ми виконали завдання - це нічого не означає. У нас завдання виходити і в кожній грі перемагати та показувати хороший футбол, прогресувати. По грі - хороша, бойова, мені сподобалась. Десь трошки вніс свої корективи. В кінці у нас був момент, могли забивати і спокійно вигравати. Але десь підвела реалізація, десь слизький м’яч. Звісно, з таких моментів потрібно вижимати максимум», сказав головний тренер ФК «Агробізнес» Андрій Донець.

«Готувалися, подивилися Агробізнес, розібрали їх гру виїзну в Тернополі і розуміли як нам грати. Ясна річ, що виходили вигравати. Ми не дивилися, що вони на першому місці. Хлопці по цьому полю, особливо по другому тайму установку виграли. Агробізнес більше грає з м'ячем, але ми зробили так, що вони почали цей м'яч бити. Тому що ми їх накривали досить високо. І грубо кажучи, вони грали так, як ми хотіли. Були моменти, напівмоменти, був пенальті, який треба було реалізовувати. А так по відношенню, по бійцівським якостям - в боротьбі не поступилися, я вважаю, що навпаки, десь там і переграли. Претензій немає, всі молодці», - сказав головний тренер ФК «Полісся» Олександр Призетко.

Наразі «Полісся» посідає восьму сходинку в турнірній таблиці. В активі житомирян - 27 ігрових очок. Наступний матч підопічні Олександра Призетка зіграють вже цієї 26 травня. Суперником житомирян стане хмельницьке «Поділля».

Нагадаємо, житомирський ФК «Полісся» 19 травня у Новограді-Волинському розійшовся безгольовою нічиєю із «Агробізнесом».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся"  
Матеріали по темі