Події

Рятувальники Житомирської області тричі за добу виїжджали гасити пожежі в Пулинському районі

22 May 2018, 15:43

Упродовж доби вогнеборці ліквідували 3 пожежі у приватному житловому секторі Пулинського району.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«21 травня о 17:07 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Івановичі Пулинського району. Про це рятувальників сповістила сусідка, яка побачила, що з розташованої неподалік оселі йде дим. На місці події бійці ДСНС встановили, що всередині житла спостерігається сильна задимленість. Вогонь встиг охопити одну із житлових кімнат площею 16 кв. м. У цей час всередині нікого не було. Власник знаходився надворі. Полум’я знищено житлову кімнату та частково домашнє майно у ній. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати від повного знищення вогнем житловий будинок та розташовану неподалік господарську споруду», - йдеться у повідомленні.

Вже вночі, 22 травня о 00:50, рятувальники залучалися до ліквідації пожежі в приватному житловому будинку у тому ж самому населеному пункті.

«Через півгодини загоряння вдалося локалізувати та о 05:25 – ліквідувати. Вогонь знищив 54 кв. м даху житла та пошкодив 30 кв. м стін. В обох випадках попередня причина пожежі – куріння у ліжку в нетверезому стані. Ще одне загоряння приватної цегляної будівлі пулинські бійці ДСНС ліквідовували тієї ж доби в с. Теньківка. Там вогонь встиг знищити дах споруди на площі 21 кв. м, що зайнялась ймовірно через коротке замикання в електромережі. Під час усіх загорянь загиблих та травмованих не має. Остаточні ж обставини даних надзвичайних подій встановлюються фахівцями», - зазначили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 21 травня в с. Годиха Романівського району Житомирської області горіла церква Свято-Успенської Української православної церкви Московського патріархату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пулинський район пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі