Події

У Житомирі через дорожників, які наносили розмітку без попереджувальних знаків, зіштовхнулися Daewoo і Renault

24 May 2018, 17:18

Пізно увечері 23 травня на вулиці Грушевського в Житомирі через дорожників, які наносили розмітку без будь-яких попереджувальних знаків, сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це 24 травня Житомир.info повідомив читач і надіслав знімки.

«23.05.18 близько 22.30 співробітники дорожньої служби, не виставивши жодного попереджувального знаку, наносили розмітку на дорозі по вул. Грушевського. Несподівано вийшовши на проїжджу частину, двоє працівників створили аварійну ситуацію, змусивши водія вдатися до аварійного гальмування, що призвело до ДТП. Побачивши водія, працівники дорожньої служби відразу поїхали, навіть не домалювавши до перехрестя з проспектом Незалежності 20 метрів розмітки. Прибулі на місце ДТП співробітники патрульної поліції рекомендували водіям написати заяву на працівників дорожньої служби», - йдеться в електронному листі читача.

Про цю ж подію зранку 24 травня у фейсбук повідомив водій одного з автомобілів-учасників ДТП Максим Ващенко.

«Вчора, близько 22:30, наше авто потрапило в ДТП. Причиною того стали працівники приватної фірми з Кропивницького під керівництвом управління транспорту, які проводили роботи з нанесення розмітки по вулиці Грушевського без спецодягу і фішок. Єдиним орієнтиром був дорожній знак, завдяки якому і сталась ДТП. При повороті з проспекту Незалежності на вулицю Грушевського працівник стояв на подвійній суцільній спиною до напрямку руху і, повертаючись, поставив знак на полосу руху перед авто, а вже далі, як наслідок - екстрене гальмування, приліт «в ж**у» Део Сенса, дві пошкодженні автівки і зіпсований настрій», - повідомив житомирянин.

Він так само стверджує, що, доки водії вивчали пошкодження обох авто, дорожники, усвідомивши провину, «розчинились» за 5-6 хвилин. Смуга так і не була домальована, свідченням чому – вранішні фото чоловіка.

Речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк повідомив Житомир.info, що вказана подія зареєстрована патрульними як ДТП без потерпілих.

«Надійшов виклик, що на перехресті Грушевського-проспект Незалежності відбулася ДТП за участю двох автомобілів - Renault Kangoo і Daewoo Sens білого кольору. Водії вирішили відмовитися від допомоги поліцейських і оформили європротокол. Потерпілих немає», - розповів Ігор Іванюк.

Нагадаємо, дорожню розмітку в Житомирі вже другий рік поспіль наносить фірма з Кропивницького, а комунальне підприємство «Управління автошляхів» оновлює пішохідні переходи, в тому числі біля шкіл.

Як повідомляв Житомир.info, у переддень повернення військових 95-ї бригади з зони бойових дій на майдані Соборному в Житомирі оновили дорожню розмітку та зняли стовпчики.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмітка ДТП поліція дорожник  
Матеріали по темі