Місто

«TRX - club Pantera» у Житомирі: функціональні тренування на петлях, з канатами та медболами

30 May 2018, 10:07

Бажаєте зробити своє тіло підтягнутим та рельєфним, але звичні тренажерні зали набридли, тоді ласкаво просимо у «TRX - club Pantera» в Житомирі. Завдяки унікальному методу занять на петлях TRX можна не лише позбутися зайвої ваги, а і розвинути фізичні якості свого тіла. Такі, як: сила, гнучкість, швидкість, координація рухів, рівновага та еластичність. До того ж тренуватись на петлях TRX можуть люди з будь-яким рівнем підготовки. Адже, програма тренувань у «TRX - club Pantera» розрахована, як на дітей, людей похилого віку, так і на професійних спортсменів й тих, хто просто хоче бути у гарній фізичній формі. А от обрати ту програму тренувань, яка підходить саме для вас, допоможе команда дипломованих тренерів клубу. Зручний графік роботи, індивідуальні і групові заняттям – усе це за помірними цінами.


Відчуйте силу та енергію пантери разом з «TRX - club Pantera» за адресою: м. Житомир, вул. Гоголівська, 4. Телефон для довідок: (098) 979 – 19 – 19.

«TRX - це різновид функціонального тренування. Під час одного тренування спалюється близько 500 - 600 кілокалорій. Чудово зміцнюється спина, підтягується тіло, м’язи. У нас є TRX-Start - для початківців, TRX-Strong - для тих, хто вже довго працює в силовому навантаженні. Easy fitness - для тих, хто не може витримувати великі навантаження. У нас є тренування на 7-30 ранку, для тих, хто працює. Люди можуть прийти перед роботою потренуватись. У нас є тренування для дітей TRX-Teens, де тренуються підлітки з 9 до 14 років і у нас є звичайний фітнес під музику - аеробіка. У тренуваннях ми використовуємо не тільки TRX, а і канати, медболи, гантелі, гирі. Під час занять ми працюємо з власною вагою, що виключає осьове навантаження на хребет. Ми намагаємось розкрити у кожного свої можливості, відкрити кожному силу пантери, гнучкість пантери, спритність пантери. Якщо ви хочете силу та енергію пантери приходьте до нас - в TRX-club Pantera, за адресою: м. Житомир, вул. Гоголівська,4. неподалік від Житнього ринку. Завжди раді вас бачити. Перше тренування безкоштовне», - розповідає тренер у «TRX - club Pantera» Людмила Олексюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тренування "Пантера" реклама  
Матеріали по темі