Події

У ДТП на Вінниччині постраждала жителька Житомирської області

30 May 2018, 12:48

29 травня близько 12.40 в селі Жежелів Козятинського району внаслідок зіткнення двох автівок на лікарняному ліжку опинилась пасажирка Daewoo, жителька Житомирської області.

Про це інформує ГУНП у Вінницькій області.

«Попередньо встановлено, що 64-річний чоловік, керуючи автомобілем Daewoo Nexia, не вибрав безпечного інтервалу та допустив зіткнення з автомобілем Skoda Octavia, який зупинився пропустити пішоходів на нерегульованому переході. У результаті аварії постраждала пасажирка автомобіля Daewoo Nexia, 64-річна жителька Житомирської області. Вона госпіталізована до реанімаційного відділення Козятинської районної лікарні. Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк», - поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 23 травня 2018 року троє чоловіків з Житомирської області потрапили в аварію у Польщі. Двоє з них - жителі селища Романів, третій - з Любарщини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вінниччина поліція ДТП  
Матеріали по темі