Події

Студентці житомирського коледжу загрожує обмеження волі через викрадений телефон за 5 тис. грн

30 May 2018, 14:15

29 травня до поліції звернулась житомирянка, яка розповіла про ошуканство її сина у навчальному закладі. У результаті 17-річний хлопець позбувався мобільного вартістю 5 тисяч гривень.

Дільничні офіцери встановили особу дівчини, яка обманом заволоділа його ґаджетом, - повідомив 30 травня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«З’ясувалось, що події відбувались близько тижня тому. На території коледжу 19-річна дівчина попросила у хлопця його мобільний під приводом нагальної необхідності зателефонувати. Юнак вирішив допомогти і віддав свій ґаджет до чужих рук, натомість незнайомка зникла з поля його зору разом з вартісним мобільним», - інформує поліція.

Сподіваючись до добропорядність дівчини, хлопець ще якийсь час очікував на повернення свого майна, проте марно. Особу шахрайки у рамках розпочатого кримінального провадження встановили поліцейські. Дівчина виявилась студенткою цього ж навчального закладу, жителькою обласного центру.

За словами начальника Житомирського відділу поліції Михайла Сороки, за тиждень вона встигла позбутись чужого телефону, а отримані гроші витрати на власні потреби. Зараз місце знаходження ґаджету встановлюють.

Дівчині загрожує кримінальна відповідальність відповідно до ст. 190 (Шахрайство) ККУ: заволодіння чужим майном шляхом обману або зловживання довірою карається штрафом, громадськими чи виправними роботами або обмеженням волі терміном до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2018 на пляжі Соколовського кар’єру в Житомирі молода дівчина викрала гроші і речі трьох відпочивальників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: телефон мобільний крадіжка ошуканство  
Матеріали по темі