Місто

​Перед сесією облради на майдані Корольова– акція селян проти приєднання до Житомира

31 May 2018, 10:00

Перед початком сесії Житомирської обласної ради, яка запланована на 10 годину 31 травня, перед адмінбудівлею на майдані Корольова зібрались кілька десятків протестувальників.

Вони тримають плакати «Почуйте Іванівську громаду», «Геть руки від села», «Іванівська громада проти», «НІ житомирському ярму», «За Іванівську земельку ми порвем, як тузик грелку», «Група Громадянський опір Іванівська сільська рада» у фейсбук», «Громадянський опір Іванівської громади». Люди кажуть - вони приїхали з сіл Барашівка та Іванівка Житомирського району та протестують проти приєднання до Житомира. Мітингарі записалися на виступ на сесії.

Нагадаємо, 20 травня 2018 заступники мера Дмитро Ткачук та Світлана Ольшанська на новенькому комунальному автобусі їздили агітувати громаду села Барашівка Житомирського району приєднуватися до Житомира. У травні громада села Вереси на громадських слуханнях прийняла рішення розпочати процес приєднання до обласного центру.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядження про скликання сесії на 31 травня голова Житомирської облради Володимир Ширма підписав 24 квітня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: протест акція громада  
Матеріали по темі