Влада

​У Житомирській облраді з’явилося управління, яке буде об’єднувати прес-службу та підтримку учасників АТО

31 May 2018, 14:01

У Житомирській обласній раді тепер є управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих.

Питання внесення змін у рішення обласної ради від 24.12.15 №41 «Про структуру та чисельність виконавчого апарату обласної ради» зі змінами розглядали на сесії облради 31 травня. Нове управління – це, фактично, зміна назви існуючого управління з питань соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та сімей загиблих, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, яке недавнього часу очолює Олександра Стежко.

Свої зауваження щодо створення управління висловив депутат облради від Радикальної партії Ілля Смичок.

«Це стосується прізвища Стежко Олександри, екс-працівниці каналу СК-1, яка очолила ціле управління у справах ветеранів. Сьогодні ми проголосуємо, щоб її управління займалося ще й прес-службою обласної ради. Якщо вона фахівець – питань немає, але давайте тоді з назви викреслимо слова «соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих». Людина, яка має журналістську освіту, не має жодного відношення до військовослужбовців і внутрішньо переміщених осіб. Є багато військових, волонтерів, які можуть займатися цими питаннями, очолити таке управління», - сказав Ілля Смичок.

Голова облради Володимир Ширма зауважив, що Олександра Стежко не лише журналіст, але й кандидат наук, «здається, економічних». Після цього головуючий поставив питання нового управління на голосування і його підтримали 49 з 59 присутніх депутатів (всього в облраді 64 депутати). Пропозицію «радикала» щодо внесення змін у назву підтримали лише 5 депутатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада управління  
Матеріали по темі