Події

В Житомирі на вулиці Небесної сотні поліція затримала Михайла Пухтаєвича, - очевидці

31 May 2018, 23:33

Ввечері 31 травня в Житомирі на вулиці Небесної сотні затримали екс-депутата Житомирської міської ради, бізнесмена Михайла Пухтаєвича.

Про це Житомир.info розповіли свідки події.

«Десь після 10 вечора ми побачили багато поліцейських машин біля офісу фірми «Проспект-Проект», яка знаходиться в нашому будинку – на вулиці Небесної сотні, 60. Була поліція і люди в цивільному, а потім на Михайла Пухтаєвича одягнули кайданки і повели», - розповіли очевидці.

Слідчі дії проводили слідчі податкової міліції, на місце події прибув адвокат Михайла Пухтаєвича – Сергій Войтенко, який викликав опергрупу, заявивши, що його клієнта побили, а йому перешкоджають у виконанні адвокатської діяльності.

Подробиці події прес-служба правоохоронців обіцяла надати завтра, 1 червня.


Нагадаємо, житомирський бізнесмен Михайло Пухтаєвич був депутатом міської ради минулого скликання, в 2015 році був першим заступником голови Луганської військово-цивільної адміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2015 року Корольовський районний суд Житомира розглядав справу по обвинуваченню в шахрайстві в особливо великих розмірах і підробці документів організованої злочинної групи, до якої, за версією слідства, входив Михайло Пухтаєвич.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пухтаєвич поліція податкова  
Матеріали по темі