Влада

Міська влада хоче виставити на аукціон два приміщення в центрі Житомира

1 June 2018, 10:06

На електронному аукціоні хочу продати два приміщення в центрі Житомира – на вул.Велика Бердичівська, 33 та на вул. Мала Бердичівська, 4.

Відповідні проекти рішень сесії 31 травня опублікували на сайті міської ради.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт соціально-культурного призначення територіальної громади міста Житомира приміщення недіючої стоматологічної поліклініки за адресою: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 33, загальною площею 687,9 кв.м згідно інвентарної справи № 4550 з обов’язковим збереженням профілю діяльності об’єкта, як медичного закладу, що розташоване на земельній ділянці територіальної громади міста Житомира в особі Житомирської міської ради загальною площею 0,0671 га», - зазначається в проекті рішення.

Нагадаємо, 14 травня був опублікований проект рішення міськвиконкому щодо цього приміщення стоматологічної поліклініки: його хочуть передати на баланс комунальній установі Центральна міська лікарня № 1 м. Житомир.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні нежитлові приміщення літери «А» територіальної громади міста Житомира загальною площею 251,5 кв.м, що розташовані за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 4», - зазначається в іншому проекті рішення.

Обидва приміщення є в переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації у 2018 році шляхом продажу на аукціоні, але вказана площа приміщення на Великій Бердичівській, 33 – 539,6 кв.м.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2018 року депутати Житомирської міської ради затвердили перелік комунальних приміщень, які підлягають продажу через схему «невід’ємних поліпшень» та з аукціону: на відкритих торгах планують продати 46 комунальних приміщень загальною площею 21,6 тис. кв.м.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада аукціон приміщення нерухомість приватизація  
Матеріали по темі