Місто

Житомиряни скаржаться, що не можуть вчасно доїхати до табору «Супутник», в управлінні транспорту обіцяють розібратися

1 June 2018, 10:29

1 червня 2018 року в житомирському дитячому таборі «Супутник» розпочалася перша оздоровча зміна. З десятої години ранку відбувається реєстрація та розселення дітей. Проте, не всі батьки з дітьми можуть вчасно доїхати до табору.

Житомирянка Ангеліна близько 9:25 звернулася до редакції Житомир.info з проханням розібратися, чому водії маршруту №33, які згідно графіку, який напередодні оприлюднила на своєму сайті міська рада, відмовляються їх підвозити до «Супутника».

«На сайті міської ради я переглянула графік маршруту до табору, вийшли з дому завчасно. Троє водіїв маршрутних таксі відмовилися нас підвозити до табору, сказали, аби ми пройшлися пішки, а це, по-перше, з речами, а по-друге, через дитячий туберкульозний санаторій. Водій ще однієї сказав, що не його графік…», - обурилася пані Ангеліна.

Згодом житомирянка все ж зайшла до однієї з маршруток та надіслана до редакції оголошення з графіком руху маршруту, яке розміщене в салоні транспорту. Порівнявши його з тим, яке 31 травня опублікувала міська рада – виявили, що графік різний.

Житомир.info вирішив зателефонувати до управління транспорту Житомирської міської ради та дізнатися, чому не співпадає графік руху.

«23 маршрут у нас зараз не заїжджає до табору «Супутник». Наступного тижня, ми будемо залучати ще один маршрут, який би заїжджав до табору. Дійсно, є деякі нестикування у графіку 33 маршруту, будемо все відпрацьовувати. Щодо поведінки водіїв, ми будемо говорити з перевізником», - наголосили в управлінні транспорту.


Графік руху, який був опублікований на сайті міськради 31 травня


Графік руху розміщений у маршрутці


Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міська рада 31 травня опублікувала на своєму сайті графік руху маршрутних таксі, які заїжджатимуть до табору «Супутник».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Супутник табір маршрут управління транспорту  
Матеріали по темі