Місто

Житомирський державний університет імені Івана Франка пропонує навчання за програмою «Два дипломи»

1 June 2018, 10:32

Житомирський державний університет імені Івана Франка працює над упровадженням програми двох дипломів приблизно з 2012 року. У цьому напрямку було підписано ряд вступних угод із навчальними закладами Республіки Польща (27 угод), зокрема із Вищою школою політології і міжнародних відносин у Варшаві, Вищою школою міжнародних відносин та американістики у Варшаві, Вищою лінгвістичною школою у Честонхові, Гнезнінcькою вищою школою «Міленіум», Поморською академією в Слупську, Університетом економіки (м. Бидгощ), Великопольською вищою суспільно-економічною школою. За умовами цих договорів студенти схожих спеціальностей можуть навчатися паралельно у двох начальних закладах ЖДУ імені Івана Франка і партнерському університеті. Зазвичай студент протягом одного семестру навчається в ЖДУ імені Івана Франка, в іншому семестрі – у партнерському вузі.

Розпочати навчання за цією програмою можна з другого курсу. Навчальні плани, за якими навчаються студенти, узгоджуються, отримані кредити та результати екзаменаційних сесій зараховуються у двох університетах. Після закінчення навчання студенти отримують диплом ЖДУ імені Івана Франка та диплом Поморської академії в Слупську. Навчання за програмою «Двох дипломів» у Польщі платне.

На сьогодні співпраця за програмою «Два дипломи» добре налагоджена з Поморською академією у Слупську (7 виїздів з 2017 року за освітніми програмами «Музичне мистецтво», «Початкова освіта», «Екологія»). Українські студенти проживають разом із польськими колегами в студентському гуртожитку, добре інтегруються в колектив, мають можливість спілкуватися й удосконалювати мовні навички.

Житомирський університет імені Івана Франка розширює поле діяльності в цьому напрямку: у наступному навчальному році сподівається розпочати навчання за програмою двох дипломів у Поморській академії в Слупську за спеціальностями «Польська мова та література» й «Політологія».

Чекаємо Вас за адресою: м. Житомир, вул.Велика Бердичівська, 40, телефон приймальної комісії: (0412) 34-24-60 або 096 63 30 253.

В будь-який час Ви можете отримати консультації фахівців.

100% студентів забезпечуємо гуртожитком.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖДУ навчання диплом Польща  
Матеріали по темі