Події

Неподалік Житомира мікроавтобус збив 13-річного велосипедиста, хлопець загинув на місці ДТП

2 June 2018, 19:42

Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 червня близько 13.25 у с. Березівці Житомирського району на 159 км автодороги Київ-Чоп.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля «Фольксваген Транспортер», 45-річний житель Пулинського району Житомирщини, рухаючись у напрямку м. Рівного у крайній лівій смузі здійснив наїзд на велосипедиста, який перетинав проїздну частину дороги поза межами пішохідного переходу. У результаті ДТП від отриманих травм 13-річний велосипедист, житель с. Черемошне Житомирського району, загинув на місці події. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня 2018 року на 162 км автодороги Київ-Чоп, у с. Болярка Житомирського району Аudі збила велосипедиста, житель обласного центру загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП велосипедист дитина  
Матеріали по темі