Місто

​Дизайн домівки - від «Перлини Корбутівки»

4 June 2018, 09:24

Якщо ви хоч раз купували житло, то стикалися з проблемою облаштування дизайну та інтер’єру нового помешкання. Особливо якщо це помешкання у новобудові.

Саме тому ЖК «Перлини Корбутівки» в Житомирі вирішили зробити вам приємний подарунок, від якого неможливо відмовитися!

Тільки у червні,якщо ви купуєте будь-яку квартиру, ми даруємо вам індивідуальний дизайн-проект вашого помешкання.

Що входить у дизайн-проект?

Окрім основного – візуалізації інтер’єру, ви отримуєте креслення, без яких неможливо перепланування або планування простору. Це місце розташування перегородок, місця встановлення розеток, місця кріплення світильників або іншого освітлення квартири. Дизайн-проект також передбачає підбір оздоблюваних матеріалів (покриття підлоги, дизайнерські рішення стін, плитка), підбір освітлювальних приладів і аксесуарів та багато інших нюансів, що дозволяє уникнути зайвих витрат при виконанні ремонтних робіт та суттєво полегшує вам життя на етапі облаштування нового помешкання.

У співавторстві з фахівцями компанії ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн» Ви створите інтер'єр, який не тільки буде яскравим та приємним для ока, але і забезпечить максимальний комфорт та функціональність квартири, в якій все передбачено та практично.

Поспішайте! Тільки з 1 по 30 червня, купуючи квартиру у Житловому Комплексі «Перлини Корбутівки», отримуєте у подарунок дизайн-проект!

Завітайте у центр продажу – Житомир, вул. Чуднівська, 129 б, телефонуйте (097)811-22-33 або заходьте на сайт www.perlinikorbutivki.com.ua.

Не зволікайте, купуйте вигідно у надійного забудовника - Перлини Корбутівки.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Перлини Корбутівки  
Матеріали по темі