Події

У ГУНП прокоментували ситуацію щодо вибухів біля кафе у Житомирі

5 June 2018, 13:44

Вночі, 5 червня, по вулиці Пушкінській у Житомирі біля кафе «Бута» пролунало кілька вибухів. На місці події працювали слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко розповіла Житомир.info, що знайшли правоохоронці на місці події.

«Після третьої години надійшло повідомлення про те, що було чути кілька вибухів поблизу кафе, розташованого на території місцевого парку відпочинку. Під час першочергового огляду місця події уламків не вдалося знайти, бо було темно. Зранку було проведено повторний огляд місця події, і на даний час вилучено уламки, залишки, які, за попередніми оцінками експертів, можуть говорити про те, що це була граната РГД 5. На даний час призначено експертизу, і за її результатами можна буде вже зробити остаточний висновок щодо того, що це саме було. Відповідно працівники поліції перевіряють інформацію, у тому числі щодо конфліктів у власника закладу або якихось інших хуліганських мотивів», - розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, вночі, 5 червня, біля кафе «Бута», що розташоване поблизу житомирської філармонії, пролунали два вибухи. У поліції запевнили, що на місці події були знайдені сліди від невідомих вибухових пристроїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ващенко кафе Бута вибух  
Матеріали по темі