Суспільство

З початку дії безвізу більше 110 тисяч жителів Житомирської області оформили біометричні паспорти

6 June 2018, 12:23

У Житомирській області з початку дії безвізу 110 тисяч 381 житель мають біометричні паспорти.

Такі дані станом на 6 червня надали в управлінні Державної міграційної служби України у Житомирській області, - пише сайт Житомирської облдержадміністрації.

«110 тис. 381 жителів Житомирської області тепер із біометричними закордонними паспортами. Лише у м. Житомир документ нового зразка одержали понад 42 тис. осіб. Вже зараз український паспорт займає 32 місце у міжнародному рейтингу престижності Passport Index та надає можливість громадянам України відвідувати понад 120 країн без візи або з безперешкодним отриманням візи на кордоні. За останніми даними Держприкордонслужби України, більша кількість українців обрали авіаційні пункти пропуску, найменша – обирає подорожі морем. Найчастіше українці обирають маршрут для подорожей», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області за 2017 рік більше 89 тисяч отримали закордонний паспорт, в січні поточного року працівниками управління та територіальних підрозділів міграційної служби Житомирської області громадянам України оформлено 10 тисяч 775 паспортів для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА біометричний паспорт  
Матеріали по темі