Місто

Житомирська маршрутка №4 не доїжджатиме до Сонячного через нові комунальні автобуси, - Михайло Грищук

6 June 2018, 14:09

З 7 червня в Житомирі планують скоротити маршрут №4 «Крошня – Вокзал – Космонавтів – В.Бердичівська – Щорса – Крошня» та №4А «Крошня – Театральна – В.Бердичівська – Вітрука – Київська – Щорса - Крошня».

Про це 6 червня Житомир.info повідомив читач, який живе на Крошні.

«З завтрашнього дня маршрутка 4 йде до «Рингу» (торговельний комплекс «Ринг» на вулиці Івана Сірка, поворот від Покровської, ред.) Чи буде на кінцеву в сторону Сонячного ходити якась інша?», - цікавиться житомирянин.

У зв’язку з виходом на маршрути 53 і 53А нових комунальних автобусів дещо змінюється схема руху маршруток №№ 4 і 4А, - пояснив у коментарі Житомир.info 6 червня начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Михайло Грищук.

«З четверга, 7 червня, нові комунальні автобуси у кількості 14 штук вийдуть на маршрути 53 та 53А. Вони їхатимуть до вулиці Андріївської і розвертатимуться перед Сонячним. У зв’язку з цим буде дещо відкоригований рух маршрутів 4 і 4А: всі вони рухатимуться до повороту на завод «Кромберг енд Шуберт». Раніше частина цих маршруток повертала на вулицю Андріївську і заїжджала в Сонячне, хоча за паспортом не мала це робити, адже це позаміська територія. З завтрашнього дня відпадає необхідність маршруту №4 рухатися на Андріївську, бо туди заходитимуть нові комунальні автобуси. Вони повністю покривають потребу», - пояснив Михайло Грищук.

Він також зауважив, що наразі перевізник маршруту №4 погоджує в мерії та патрульній поліції зміни маршруту і паспорти руху.

Нагадаємо, в село Сонячне Житомирського району заїжджає приміський маршрут №110 «Житомир - Сонячне - Соколовський масив», який обслуговує ТОВ «САВ-ТРАНС» Аркадія Савицького. Власником маршрутів №№ 4 та 4А є Бабкіна Т.А.

Нагадаємо, заступник мера з питань транспорту Дмитро Ткачук повідомив про вихід з 7 червня на Крошню 14 нових МАЗів.

Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 17 травня мер Сергій Сухомлин повідомив, що нові автобуси можуть вийти на маршрути до 1 червня, але є питання тендеру на закупівлю пального.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрут перевізник Крошня Грищук  
Матеріали по темі