Місто

Яким може бути мультиспорткомплекс у житомирському парку: проект від ТОВ «Сервісний центр нерухомості»

7 June 2018, 11:13

Проектна організація ТОВ «Сервісний центр нерухомості» продемонструвала доопрацьоване бачення своїх проектних пропозицій майбутнього мультифункціонального спорткомплексу в житомирському парку згідно побажань громадськості.

З моменту оприлюднених проектних пропозицій майбутнього спорткомплексу в житомирському парку до учасників конкурсу ТОВ «Сервісний центр нерухомості» надійшли численні пропозиції та рекомендації жителів міста стосовно доопрацювання наданих конкурсних пропозицій.

Команда проектантів врахувала побажання жителів міста, надавши доопрацьовані перспективні зображення майбутнього спорткомплексу та стислий опис своїх проектних пропозицій.


Презентаційний концепт мультифункціонального спорткомплексу «Snail» в м. Житомир є яскравим прикладом параметричної архітектури, в котрій відображається творча праця архітекторів, їх сміливі рішення та замисли, що відповідають всім світовим тенденціям поєднання функціонального призначення та естетичного образу в одному архітектурному ансамблі, який може стати візитним надбанням нашого міста та країни в цілому.


Презентаційний концепт мультифункціонального спорткомплексу «Obsidian» в м. Житомиррозроблений в стилі модернізм, що враховує в собі оптимальний баланс архітектурних рішень екстер’єру та функціонального зонування будівлі, яка відповідає сучасним світовим тенденціям. В умовах сучасності – неможливо «одягти» об’єктархітектури в форми минулого, в зв’язку з цим архітекторами було прийняте рішення створити образ будівлі в котрій існуватиме гармонія поєднання об’ємно-просторових рішень з відповідністю до функціональних навантажень, що дозволить дати поштовх розвитку спорту та культури для нашої молоді.

Нагадаємо, у Житомирі до 30 квітня приймали проектні пропозиції від архітектурних бюро для будівництва мультифункціонального спорткомплексу на Старому бульварі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама мультифункціональний спорткомплекс  
Матеріали по темі