Події

У Києві розшукують 16-річну студентку медичного коледжу з Житомирської області

7 June 2018, 11:12

У столиці третій день шукають 16-річну студентку медичного коледжу Вікторію. Дівчинку востаннє бачили у понеділок, 4 червня, близько 13:00 години дня біля станції метро «Політехнічний інститут».

Про це йдеться в сюжеті ТСН.


Мама Валентина Кухарчук обожнює найменшеньку доню, котру відпускати до столиці із невеликого села на Житомирщині. Але донька була непохитна в намірі здобувати освіту в Києві.

«Переживала, щоб ніхто її не вкрав і болі не заподіяв», - визнає жінка.

У групі на медичних сестер вчаться майже самі дівчата, ні з ким із них Віка конфліктів не мала, навчалася добре. За характером, кажуть у коледжі, вона не втікачка.

«Дуже спокійна дівчинка, займалася танцями, добре навчалася. Не хочеться думати про погане... Наскільки я з нею спілкувалася, то сама вона ні», - каже куратор Наталія Галицька.

Дівчину востаннє бачили у понеділок близько першої години дня біля станції метро «Політехнічний інститут». Ні з ким Віка конфліктів не мала, навчалася добре, а за характером, переконані друзі, вона не втікачка. Пошуки паралельно розгорнули і рідні, і одногрупники. Звернулися навіть до ворожки, але та намалювала занадто похмурий сценарій подій.

Подруги спершу подумали, що Вікторії треба побути самій.

«Дуже образлива, щось не те, якесь слово не сподобається – може зачинитися, не розмовляти, плакати», - каже одногрупниця Ольга Махиня.

Але коли про дівчини не з’явилася і на другий день, її подруги розхвилювалися. Вони надрукували оголошення про розшук і розвішали їх там, де дівчинку бачили востаннє – біля студентської поліклініки та метро «Політехнічний інститут». Дівчинка пішла до лікаря, а після огляду зникла.

Поки одногрупниці організували власні пошуки, родина звернулася в поліцію. Там визнають, що подібних повідомлень за цей рік отримали близько 300.

«85% знаходиться протягом першої доби. У цьому конкретному випадку вже пройшло більше доби, тому ми звертаємося, хто бачив», - просить Оксана Поплавська.

Мама, яка за ці дні постаріла на кілька років, третій день не спить і шукає відповідь про долю доньки у ворожок.

«Я знаю, що є люди, в яких дар від Бога. І ці люди мені сказали, що вона в полоні двох чоловіків, вона зґвалтована, але я прошу їх, хоч би залишили мені дитину живу», - каже жінка та відмовляється їхати з Києва додому, доки її дитину не знайдуть.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня 2018 року оперативники житомирського карного розшуку встановили місцезнаходження жінки, яка 10 років вважалася безвісно зниклою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київ студентка поліція розшук  
Матеріали по темі