Події

Поліцейські Житомирської області розшукали 62-річного вандала, який викрав огорожі з кількох могил на цвинтарі

8 June 2018, 15:55

Працівники Брусилівського відділення поліції розшукали жителя сусіднього району, який із кількох могил на цвинтарі у с. Приворітті демонтував і викрав огорожі. Нині вандала перевіряють на причетність до інших подібних фактів.

Про це 8 червня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«7 червня до Брусилівського відділення поліції звернулась 54-річна жителька с. Приворіття із заявою про те, що хтось познущався над могилами її родичів на місцевому кладовищі і викрав з чотирьох з них огорожі. Жінка пожалілася, що про безлад на цвинтарі їй розповіли селяни, тож заявниця разом з поліцією поспішила на власні очі пересвідчитися у тому, що відбулося. На кладовищі працівники слідчо-оперативної групи зафіксували сліди від демонтажу металевих огорож й у рамках першочергових заходів поспілкувалися з місцевими жителями, а також із селянами сусідніх населених пунктів», - йдеться у повідомленні.

«У результаті здійснених заходів оперативники кримінальної поліції встановили причетність до протиправних діянь жителя с.Антонівки Коростишівського району, що межує із с. Приворіттям», - прокоментував начальник Брусилівського ВП ГУНП Житомирщини Сергій Цівончук.

«62-річний чоловік свою вину визнав і зізнався, що пішов на цвинтар у чуже село, бо за металеву огорожу можна було виручити гроші на пляшку. Одна вдала операція спонукала чоловіка до продовження злодійкуватих походеньок. Нині у ході розпочатого досудового розслідування за ст.297 (Наруга над могилою…) ККУ поліцейські встановлюють причетність чоловіка до інших подібних фактів. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від штрафу й аж до позбавлення волі строком до 3 років», - поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня 2018 року до житомирської поліції звернулися жителі Крошні, які побачили на цвинтарі за переїздом, зруйновані та розмальовані могили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Брусилівський район вандал цвинтар поліція  
Матеріали по темі