Політика

​Фонд родини Розенблат подарував житомирянам ще один дитячий майданчик – цього разу на вулиці Мазепи

9 June 2018, 11:58

8 червня 2018 року Фонд родини Розенблат вкотре подарував дітям нашого міста, а саме маленьким мешканцям будинку по вулиці Івана Мазепи 79, куточок щастя – новий дитячий ігровий майданчик.

Мешканці будинку дуже раді такій події, адже за 30 років існування будинку вони бачили у себе перед вікнами всього декілька гойдалок, які згодом перетворилися на шматки металу, небезпечні для дітей. Створивши ОСББ, мешканці першим ділом відремонтували дитячий майданчик. Але на такий великий двір декілька гойдалок замало. І мешканці звернулися до народного депутата України - засновника "Фонду родини Розенблат" Борислава Соломоновича Розенблата - з проханням посприяти встановленню дитячого майданчика. І ось, нарешті, "свято прийшло і на їхню вулицю": у дворі красується цілий дитячий комплекс, гойдалки і балансир яскравих кольорів.

З цієї нагоди мешканці провели свято відкриття майданчику. Був запрошений і сам меценат - Розенблат Борислав Соломонович, якого одразу з усіх боків оточили радісні діти. А дітей на свято прийшло дійсно багато, на весь мікрорайон це перший такий майданчик.

Нардеп подякував мешканцям і голові ОСББ за довіру і співпрацю, а також додав, що "майданчик сертифікований та встановлений за всіма будівельними нормами, а отже якісний, надійний та безпечний для відпочинку дітей".

Борислав Соломонович каже: "Я дуже радий бачити усміхнені очі дітей, такі щирі і щасливі, це надихає і надалі допомагати в такій благородній справі. Діти – це наше майбутнє, у них має бути щасливе дитинство!"

«Декілька вечорів поспіль ми збиралися, щоб встановити майданчик. Коли прийшов з роботи і вийшов з лопатою допомагати, навіть не уявляв, яка краса вийде. Це ж справжній Мангеттен!». – певний мешканець будинку Олег Боронін.

Прес-служба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Розенблат  
Матеріали по темі