Події

На ставку в селі Житомирської області втопився чоловік

11 June 2018, 11:16

На водоймі в Пулинському районі Житомирської області втопився чоловік.

Про це 11 червня Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«Літня спека змушує наших земляків шукати порятунок у воді. На жаль, не всі наші співгромадяни добрерозуміють, що вода – це не тільки здоров'я та місце для відпочинку, а ще й небезпечне середовище. Так, 9 червня внаслідок необережного поводження на воді, в Пулинському районі у місцевому ставку втопився чоловік 1981 року народження. Співробітниками Житомирської обласної комунально-аварійної служби тіло загиблого було вилучено з води. До слова, з початку року виявлено загиблими на воді вже 9 осіб, проти 7 осіб аналогічного періоду 2017 року. Тому нагадуємо: відпочивати на воді потрібно лише у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Не купатися біля крутих, вкритих рослинністю берегів. Не плавати наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. Не купатися, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Особливо стежте за дітьми: їхня поведінка у воді непередбачувана», - сказав Микола Мінчук.

У коментарі Житомир.info головний спеціаліст уточнив, що подія трапилася у селі Буряківка Пулинського району.

Як повідомляв Житомир.info, 26 травня 2018 року в селі Ставище Пулинського району рятувальники діставали з водойми тіло 50-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пулинський район ОДА Мінчук ставок  
Матеріали по темі