Події

Житомирські патрульні затримали чоловіка, який розбив скло у двох машин і викрав особисті речі: сигару, парфуми, Usb-кабель

13 June 2018, 10:27

Чоловіка, котрий у Житомирі розбив скло в кількох автомобілях та викрав з них речі, затримали патрульні.

Про це 13 червня інформує прес-служба патрульної поліції у Житомирській області.

«12 червня, близько 23-ї години, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Івана Мазепи, невідома особа розбила скло в двох транспортних засобах та викрала майно, яке знаходилось всередині. Патрульні поліцейські прибули на місце події та виявили два автомобілі (Volkswagen та Lexus) з характерними пошкодженнями бокових вікон. Надалі, під час перевірки прибудинкових територій патрульні поліцейські виявили підозрілу особу. В ході проведення поверхневої перевірки, правоохоронці помітили залишки автомобільного скла в сумці та порізи на руках. Ймовірного зловмисника затримали патрульні поліцейські. В подальшому, патрульні встановили власників автомобілів, котрі підтвердили факт викрадення речей. На місце події патрульні поліцейські викликали працівників слідчо-оперативної групи», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info речник патрульної поліції Ігор Іванюк розповів, що серед викрадених особистих речей були: сонцезахисні окуляри, сигара, парфуми, гаманець та Usb-кабель.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2018 року в Житомирі обікрали авто військового хірурга Юрія Свідерського – з машини зник військовий медичний рюкзак з усіма комплектуючими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульні Мазепи автомобіль крадіжка  
Матеріали по темі