Події

До Житомира на судове засідання у справі вбитої в Бердичеві Юлії Козак приїхали декілька десятків людей

13 June 2018, 12:20

13 червня 2018 року в апеляційному суді Житомира має відбутися слухання у справі вбитої у Бердичеві чоловіком Юлії Козак.

До Житомира на засідання приїхали декілька десятків людей з Бердичева, також є активісти з Житомира.

За словами мами Юлії Козак, адвокат підозрюваної (сестри чоловіка) подала апеляцію, і є здогадки що її можуть випустити.

За словами журналіста Житомир.info, який перебуває в судовій залі, засідання, яке призначалося на 12:00, розпочалося із півгодинним запізненням, через замалий штат суддів.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 8 червня прес-служба прокуратури Житомирської області з посиланням на керівника Бердичівської місцевої прокуратури Вадима Кожухаря, поінформувала про те, що бердичівлянину та його сестрі за вимагання та умисне вбивство Юлії Козак «світить» довічне ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня 2018 року у соціальній мережі Facebook бердичівляни розповіли про вбивство молодої жінки: чоловік побив і задушив дружину, матір свого 6-річного сина.

Чоловіка Святослава Козака затримали за підозрою у вбивстві дружини. Зранку, 14 травня, кілька десятків людей зібралися у Бердичеві біля прокуратури і перекрили дорогу через справу вбитої Юлії Козак.

15 травня 2018 року суд продовжив тримання під вартою чоловіку вбитої Святославу Козаку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Козак суд Бердичів вбивство  
Матеріали по темі