Місто

У Житомирі з вечора 22 червня відключать на півтори доби воду, а потім ще добу будуть хлорувати

13 June 2018, 14:55

Через ремонтні роботи Житомир на 1,5 доби залишиться без води, про це на прес-конференції 13 червня повідомили заступник міського голови Сергій Кондратюк та керівник водоканалу Андрій Нікітін.

«22 червня о 23.00 ми припиняємо водопостачання міста і вмикаємо водопостачання 24 червня об 11.00. Розпочнемо ми трішечки раніше, як і минулого разу, і я сподіваюсь, що з 11.00 в кранах мешканців буде з’являтися вода. Наша зупинка спрямована на заміну засувок великого діаметра. Це ключові засувки, які дають нам можливість перекривати, локалізувати ділянки аварій, а не зупиняти місто», - розповів Андрій Нікітін.


Також він розповів про впровадження масштабного проекту по диспетчеризації систем міста, завдання якого мінімізувати втрати води. Реалізація проекту передбачає ще мінімум 2 відключення міста від водопостачання упродовж року.

«Окрім цього з 25 по 26 число в місті буде проведено хлорування мереж, яке необхідне для знезараження наших трубопроводів використання води для харчових потреб можливе з 27 числа. Вода в кранах буде, її можливо використовувати для технічних потреб, але для приготування їжі цього не можна буде робити. Тобто з 22 числа до 24 числа 11.00 ми зупиняємо водопостачання міста, після цього відкриваємо пожежні гідранти і випускаємо повітря з системи разом з водою, щоб ніхто не дивувався цьому, потім 25 числа ми хлоруємо і знову відкриваємо пожежні гідранти і випускаємо воду, щоб хлорована вода рівномірно розповсюдилась по всіх мережах», - резюмував керівник КП «Житомирводоканал».

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин підписав розпорядження про укладання контракту з директором КП «Житомирсводоканал» Андрієм Нікітіним на два місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нікінін водоканал вода відключення ремонт  
Матеріали по темі