Влада

Житомирське ГУНП започаткувало турнір з пляжного волейболу пам'яті загиблого дільничного

17 June 2018, 13:15

17 червня в житомирському гідропарку за ініціативи головного управління Нацполіції в Житомирській області відбувається перший відкритий турнір з пляжного волейболу в пам'ять загиблого дільничного офіцера Сергія Березюка.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

«Цей захід особливий для нас, оскільки відбувається напередодні 95-ї річниці служби дільничних інспекторів поліції. А ще він присвячений пам’яті нашого колеги, працівника підрозділу дільничних інспекторів м. Коростеня Сергія Березюка, який 25-річним віддав своє життя, виконуючи службовий обов’язок. Тож започаткувавши спортивні змагання на його честь, ми вшановуємо пам'ять загиблого офіцера, а його ім’я відтепер увійде в спортивну історію поліції Житомирщини. Приємно, що нашу ініціативу підтримали і приєдналися до участі у турнірі прикордонники, нацгвардійці, збірна команда облдержадміністрації та міськвиконкому. Щиро вдячний кожному з вас та сподіваюсь, що ми й надалі будемо разом забезпечувати правопорядок та безпеку на Житомирщині», - сказав на відкритті турніру начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

До участі в урочистому відкритті спортивного турніру були запрошені й батьки Сергія Березюка – Євгенія Федорівна та Василь Миколайович. Присутні вшанували пам'ять загиблого хвилиною мовчання.

Начальник обласної поліції уточнив, що 25-річний офіцер Сергія Березюка загинув вісім років тому.

«Він був дільничним, відповідальним, наполегливим та принциповим. Певно тому, травневого вечора 2010 року не пройшов повз компанію нетверезих і агресивних молодиків, зробивши їм зауваження. Далі була сутичка, в якій хлопцеві завдали смертельних ножових поранень», - написав Печененко на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією ГУНП, у змаганнях взяли участь команди:

Головного управління Нацполіції в Житомирській області та його територіальних підрозділів: Бердичівського, Житомирського, Коростишівського, Коростенського, Новоград-Волинського ВП;

Управління поліції охорони в Житомирській області;

ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських»;

військової частини 3047 Національної гвардії України;

Житомирського прикордонного загону;

Управлінь молоді та спорту ОДА та Житомирського міськвиконкому.

Загалом 13 парних команд змагаються одночасно на двох піщаних майданчиках. Матчі відбуваються за коловою системою.

Як повідомляв Житомир.info, в травні цього року в житомирському гідропарку вперше проводили чемпіонат області з пляжного волейболу серед дівчат до 18 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: волейбол поліція ГУНП Печененко гідропарк турнір  
Матеріали по темі