Місто

​Житомирський картонний комбінат разом із містянами відсвяткував своє 56-річчя

18 June 2018, 11:25

Концертом та святковою програмою відзначив своє 56-річчя Житомирський картонний комбінат. У центрі Житомира підприємство влаштувало концерт, щоб розділити своє свято із усіма житомирянами.

«Я пишаюся нашим підприємством, в яке я вклав, можна сказати, душу. Ми маємо можливість подарувати щось місту, в якому ми працюємо. На нашому підприємстві працюють жителі цього міста. І місто - це в першу чергу його жителі. Тому, маючи таку можливість, ми робимо подарунок місту і його жителям. На даний момент підприємство розвивається дуже швидко, стрімко і динамічно. Ми побили всі рекорди, які тільки були до цього. Ми одне з найбільш високотехнологічних і ефективних підприємств в місті. Особисто я пишаюся ще й тим, що воно екологічно чисте», - каже комерційний директор Житомирського картонного комбінату Вадим Ліскі.


Привітати картонний комбінат із такою серйозною датою прийшли друзі та партнери. Окрему подяку керівництву підприємства вручили від 95-ї десантно-штурмової бригади та від житомирських волонтерів.

«Вони допомагали, допомагають і продовжують допомагати. Остання допомога - це допомога при покупці реанімобіля для 30-ї бригади. Вони виділили певні кошти, які пішли на закупівлю цього автомобіля. Ви знаєте, я навіть не зверталася, вони самі знайшли мене і запропонували допомогу. Таких людей одиниці, тому низький уклін за те, що вони роблять», - каже волонтер Юлія Толмачова.

Окремими подяками від керівництва також відзначили працівників комбінату, які мають величезний досвід роботи на підприємстві. Світлана Кузнєцова працює в галузі вже близько 40 років і бажає одного: щоб підприємство ніколи не зупинялось.

«Коли сучасні власники придбали комбінат, він практично не працював, і все те, що ми зараз маємо, це було відновлено за ось ці останні 13 років. Рухатись тільки вперед, удачі у всьому, добробуту і ніколи не здаватися», - бажає директор з планування та забезпечення виробництва Світлана Кузнєцова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама картонний комбінат  
Матеріали по темі