Місто

Керівництво ТОВ «Тестметрстандарт» вручило Житомирській районній лікарні сертифікат відповідності системі управління якістю

18 June 2018, 12:53

Метою візиту керівництва органу з сертифікації «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ» на урочисте засідання в Комунальну установу «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради в переддень професійного свята стало вручення сертифікату, який свідчить про відповідність систем управління якістю вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги».

В системі охорони здоров’я встановлено норму щодо залежності присвоєння закладам охорони здоров’я акредитаційної категорії від наявності сертифіката відповідності системи управління якістю, впровадженої у закладі, вимогам стандарту ISO 9001. Метою системи менеджменту якості, побудованої відповідно до ISO 9001, є задоволення потреб та очікувань усіх зацікавлених сторін: споживачів, постачальників послуг і ресурсів, суспільства і держави.

Зважаючи на важливість забезпечення якості медичної допомоги, в КУ Центральна районна лікарня Житомирської районної ради проведена робота по впровадженню системи управління якістю, а у травні поточного року заклад успішно пройшов сертифікаційний аудит акредитованого органу по сертифікації «Тестметрстандарт» на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2015.

Вручення сертифікату – це подія не лише для колективу районної лікарні, а й для всієї медичної спільноти Житомирщини. Сьогодні для лікувальних закладів визначені стандарти надання медичної допомоги, досягнувши яких, ми досягнемо якості надання самої медичної допомоги. Тому приємно відзначити, що якістю наданих послуг фахівці КУ «Центральна районна лікарня» навчились управляти, це - запорука задоволеності пацієнтів наданням медичних послуг.

«Отримання сертифіката – це ваша праця протягом тривалого часу, підсилена багатьма факторами, серед яких – людський. Ви «взяли на себе», я сказав би, не права, а більше обов’язків – покращувати надання послуг, до того ж, робити це постійно. Тому я бажаю вам здоров'я, сили та знань підтримувати систему управління якості на високому рівні. З великою гордістю, відповідальністю та честю вручаю цей сертифікат та дякую за вашу працю», - сказав під час вручення сертифікату представник керівництва ТОВ «Тестметрстандарт» Куценко Павло Іванович.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Тестметрстандарт  
Матеріали по темі