Місто

​Мер створив технічну раду, яка узгоджуватиме дії всіх служб під час капремонту житомирських доріг

18 June 2018, 17:53

У Житомирі створили технічну раду з капітального ремонту вулиць та провулків міста.

Розпорядження про створення техради та затвердження її складу 18 червня підписав міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Головою ради призначений радник міського голови Олександр Черняхович, членами ради – 16 осіб, в тому числі інший радник мера Юрій Антіпов, два заступника міського голови, посадовці мерії та начальники КП, які мають відношення до ремонту доріг, а також представники поліції та підрядника. Контроль за виконанням рішення міський голова залишив за собою, однак повноваження новоствореної ради не прописав.

Які обов’язки покладені на технічну раду, у коментарі 18 червня розповів її голова Олександр Черняхович.

«Завданням цієї ради є узгодження дій всіх служб міста під час капітального ремонту вулиць і провулків, хто, що і коли робить. Дороги центральні, тому задіяно багато служб, починаючи від водоканалу, поліції, ТТУ, мережевиків. Тому, аби капітальний ремонт був проведений якісно і швидко, створена ця рада», - сказав Олександр Черняхович.

Нагадаємо, 18 червня мерія повідомила, що провела два нових тендери на капітальний ремонт вулиць Покровська та Перемоги.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня 2018 повідомлялося про розпочатий капітальний ремонт дороги на вулиці Перемоги в Житомирі. 18 червня водій показав ямковий ремонт у Черняхівському районі, про який звітувала Житомирська ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт яма  
Матеріали по темі