Влада

​У Житомирській ОДА прокоментували ганебний ремонт дороги в Черняхівському районі: продовжить інший підрядник

18 June 2018, 18:10

Ямковий ремонт на дорозі «Велика Горбаша - Троковичі – Піщанка» у Черняхівському районі продовжать ще на 1000 кв. м, але це зробить інший підрядник.

Про це увечері 18 червня написав сайт Житомирської облдержадміністрації з посиланням на начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Романа Крисюка.

«Зазначена дорога уражена ямковістю на площі 1100 кв. м. У квітні ямковий ремонт там почав «Облавтодор», який зробив лише 101 квадратний метр через відсутність коштів. Тому говорити про ремонт дороги в цілому ще зарано. Нас не влаштовує такий підхід до роботи, тому продовжуватиме інший підрядник», – цитують в ОДА Романа Крисюка.

За його словами, ямковий ремонт на цьому відрізку дороги планують завершити в першій декаді липня.

Нагадаємо, 18 червня водій з Черняхівського району розкритикував ямковий ремонт дороги «Велика Горбаша - Троковичі – Піщанка», про ремонт якої звітувала ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня 2018 ОДА прозвітувала про усунення ямковості на 51 тис. 423,4 квадратних метрів доріг. Подібні повідомлення опубліковані також 12 червня та 18 червня. У них прес-служба ОДА зазначає, що якість виконаних робіт перевіряють працівники управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА, і що за неякісний ремонт Житомирська ОДА платити не буде.

11 червня, після перевірки якості проведення дорожніх робіт у с. Ясна Поляна Пулинського району, Роман Крисюк запевнив, що облдержадміністрація як замовник послуг не платитиме підрядникам за неякісно виконані роботи з ліквідації ямковості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА дорога ремонт яма  
Матеріали по темі