Влада

ОДА звітує про ямковий ремонт на 51 тис. кв. м доріг у Житомирській області. Перелік

5 June 2018, 11:17

За травень 2018 року на дорогах Житомирської області підрядники усунули ямковість на 51 тис. 423,4 кв. м.

Про це повідомив начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк, – пише прес-служба облдержадміністрації.

«Наразі в області усунуто ямковість на 51 тис. кв. м із запланованих 170. Першочергово ремонтуємо дороги із найбільшою інтенсивністю руху – обласного та районного значення», – сказав Роман Крисюк.

Також він додав, що із 51 км відремонтованих доріг майже 9,5 – ремонт струменевим методом.

5 червня представники управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА перевірятимуть якість виконаних робіт.

Перелік доріг, де вже ліквідована ямковість:

Нагадаємо, 31 травня 2018 року управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА поінформувало про те, що оголосило 17 тендерів на проведення капітального та поточних середніх ремонтів доріг області.

29 травня у Міністерстві інфраструктури розповіли, що Житомирська область є аутсайдером по темпам ремонту доріг.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні Уряду 23 травня 2018 року прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав правоохоронні органи перевірити ремонт траси Р18 Житомир-Ставище, до якості якого є претензії у Державного агентства автомобільних доріг України. Того ж дня прокуратура розпочала за цим фактом кримінальне провадження.

У квітні 2018 користувачі соцмереж скаржились на розбиті траси, а Житомирська ОДА виклала фото, як шляховики проводять ямкові ремонти.

З 2018 року дороги Житомирської області «забрали» у Держагентства і передали місцевій владі. В лютому голова ОДА Ігор Гундич заявляв, що у 2018 на капітальний і поточний ремонт доріг Житомирської області сумарно спрямують близько 1,5 мільярда гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА ремонт ямковість дорога Крисюк  
Матеріали по темі