Політика

Маленькі мешканці ОСББ «Каретний - 6» у Житомирі отримали подарунок від Борислава Розенблата

19 June 2018, 09:58

Увечері, 16 червня, у дворі провулку Каретного, 6 у Житомирі – гамірно. Тут лунає музика, а маленькі мешканці ОСББ випробовують новий дитячий майданчик, подарований «Фондом Родини Розенблат».

«Сьогодні у нашому дворі ми відкриваємо дитячий майданчик, який нам подаровано родиною Розенблат. Нашому ОСББ – більше року, а будинку вже 40 років. Тож маємо на цей час багато ремонтних робіт і мало коштів. Тому такий подарунок для наших дітей – велика допомога», - розповідає голова правління ОСББ «Каретний - 6» Олена Славінська.

«У нас великий будинок і поруч багато інших. То дітей вистачає, але їм геть не було де гратися. Ми дякуємо нашому народному депутату за те, що він відреагував на наше звернення і подарував нам такий чудовий дитячий майданчик. Тепер буду сюди приводити онука», - розповіла мешканка будинку пані Ірина.

Це вже другий дитячий майданчик, подарований житомирянам у червні. Загалом «Фонд Родини Розенблат» передав понад 20 дитячих майданчиків.

«Три роки назад, коли тільки почали створюватися перші ОСББ, одним з завдань стало створення таких дитячих майданчиків, які ми просто дарували від «Фонду» для того, щоб люди бачили, що в нас є не лише занепокоєння на словах, а справжня підтримка людей, які бажають створити нове життя. Не буду перелічувати, скільки майданчиків ми створили. Питання не в майданчиках. Питання в тому, що для нас важливо, щоб люди зрозуміли, що їхнє майбутнє життя залежить тільки від них самих. Ніхто не буде дбати про ваш будинок, ніхто не буде дбати про придомову територію, дахи чи підвали. Це може зробити тільки ваша громада, мешканці, які будуть зацікавлені в тому, щоб це було по новому. А наша робота – вам просто допомогти. Тому я думаю це наша спільна робота, наше спільне надбання. Я дякую вам і нехай наші діти будуть щасливими», - зазначив Борислав Розенблат.

Прес-служба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Розенблат  
Матеріали по темі