Місто

Де цього літа планують відпочивати житомиряни. Опитування

19 June 2018, 14:01

Час відпусток у розпалі, й у багатьох постає питання: як провести свою відпустку? Когось приваблює море, когось гори, а дехто взагалі обирає відпочинок на природі або ж їде у заміські будиночки, подалі від міського шуму. Ми поцікавилися у житомирян, якому відпочинку вони віддають перевагу цьогоріч.

«У мене вічна відпустка, а щодо поїздки, то матеріально не виходить на свою пенсію. Так що будемо вдома, на річку, в парк будемо їздити», - каже Ольга Богачук.


«В гори, напевно, поїду, в Карпати. Тому що там менше туристів влітку, там набагато чистіше і люди приємніші, аніж в Одесі, наприклад. Їхати туди у цей час жахливо», - говорить Єлизавета Ніколайчук.

«Завжди на море хотілось, але Крим забрали, то так. Можливо десь поїдемо, але поки особливо не планували куди», - зізнається Ольга Дмитрук.

«Дуже хочеться поїхати в Америку, там Каліфорнія, там круто. Думаю туди, але дуже важко отримати візу, якщо чесно. Ну, а так, круто було б у Єгипет поїхати. Але, якщо чесно, найкраще - це Крим, якщо він буде наш, то тільки Крим. Я патріот і вважаю, що там теж класний курорт і там можна круто відпочити», - ділиться Владислав Леус.

«Нам трішки складно планувати свій відпочинок, тому що у нас є таке маленьке щастя. Якщо планувати, то в першу чергу враховувати його побажання і інтереси. Гори ми бачили взимку, тому плануємо на море. Звичайно, у нас постійний відпочинок - це у бабусі в селі: свіже повітря, річка, але це не зрівняється з морським повітрям», - відповідає Ірина Кирилович.

«Я в цьому році одружуюсь на початку осені, тому моя відпустка буде восени, одразу після весілля. Хочемо дуже поїхати на море, у мене просто чоловік з теплих країв, з Херсону, тому будемо їхати до нього на батьківщину, можливо, на море. Потім, можливо, поїдемо до Львова поїдемо подивитися Західну Україну - це теж дуже класно», - зазначає Тетяна Сиропятова.

«Напевно, буду відпочивати на дачі, у селі в бабусі», - каже Руслан Денисюк.

«Звичайно, збираємося, маємо надію, що восени, коли буде не так спекотно, поїдемо, напевно, в Туреччину. Тому, що Україна дуже дорога. Зазвичай за кордоном дешевше, зручніше та якісніше», - зауважує Катерина Лисенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: відпустка відпочинок  
Матеріали по темі