Влада

Житомирський приватний ЖЕК заборгував за оренду комунального приміщення 172 тис. грн

20 June 2018, 16:39

Комунальне підприємство «Регулювання орендних відносин» Житомирської міської ради минулого року отримало доходів майже на 300 тис. грн більше від плану, заборгованість за оренду комунального майна становить 338 тис. грн.

Про це на засідання міськвиконкому 20 червня повідомив директор КП Валерій Матвеюк під час затвердження звіту про виконання фінансового плану підприємства за 2017 рік.

КП «Регулювання орендних відносин» отримало доходів в 2017 році фактично 17 млн 198 тис. грн при плані 16 млн 912 тис. грн. Відхилення становить 285,5 тисяч в плюс. В тому числі, готель «Житомир» - план 3 млн 660 тис. грн, фактично 3 млн 90 тис. грн, оренда – план 12 млн 522 тис. грн, зібрано фактично 13 млн 62 тис. грн», - доповів Валерій Матвеюк.

На запитання про орендаторів, які мають суттєві борги, він назвав загальну суму боргу – 338 тис. грн та перерахував боржників: приватний ЖЕК «АММОНН» - 172 тис. грн, ФОПи Горас, Геліос, Трамбович, Рашивець.

«По всім чотирьом боржникам-ФОПам є рішення суду: стягнення, виселення, вже рішення передане у виконавчу службу. Самий великий боржник залишився – ПП «АММОНН», зараз ми робимо економічну експертизу, справа розглядається в суді», - повідомив директор комунального підприємства.

Член виконкому Світлана Півоварова зауважила, що цей приватний ЖЕК не лише не платить за оренду, але й здає комунальні приміщення в суборенду. Мер Сергій Сухомлин доручив директору КП «Регулювання орендних відносин» до наступного засідання розібратися із ситуацією й доповісти.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2015 року власник ПП «АММОНН» Павло Хоцький балотувався до Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина». В сперні 2017 року, коли виконком затверджував нові тарифи для комунальних та приватних ЖЕКів, мер звертав увагу на численні скарги щодо роботи ПП «АММОНН», яке знаходиться на вул. Мала Бердичівська, 4 і облуговує будинки в центрі Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ЖЕК КП Матвеюк  
Матеріали по темі