Місто

Побажання житомирян меру Сергію Сухомлину в його день народження

21 June 2018, 15:19

Як співав класик сучасної української естради: «І у бідного, і в заможного – день народження є у кожного». В цей день більшість людей отримують побажання щастя, здоров’я та діточок, як на небі зірочок.

21 червня 2018 року меру Житомира Сергію Сухомлину виповнилося 47 років. Що житомиряни бажають йому в день народження - ми поцікавились у перехожих на Михайлівській.


«Меру ми побажаємо міцного здоров’я, терпіння і дуже хотілось би побажати, щоб він навів порядок в нашому місті. Нам подобається тут жити, це наше рідне місто, ми любимо наш Житомир, але в нашому місті є дуже багато недоліків. Щоб він подолав нашу корупцію, об яку ми спотикаємось чи не щодня. Дуже хотілось би, щоб цього не було. І саме головне - це здоров’я», - каже житомирянка Анастасія.

«Більше уваги звертати на місто перш за все. Бо і дороги, і водопостачання лишає бажати кращого. А що ще побажати людині. Успіхів, кар’єрного зросту, здоров’я та всього найкращого», - розповідає Аліна.

«Щастя, здоров’я, розуму для Житомира. Ще попросила б баскетбольних майданчиків, багато, класних», – каже Даша.

«Щоб він був щасливий в цьому місті і робив щасливими нас», - бажає житомирянка Ірина.

«Я би побажав йому не займатись корупцією, а діяти на благо міста. І здоров’я, звичайно», - каже Ігнат.

«Перш за все хочу побажати йому здоров'я і терпіння, оскільки в його нелегкій роботі терпіння треба найбільше, і прислухатися до прохань житомирян. Питань дуже багато,і у кожного свої. І робити висновки», - розповідає житомирянка Наталія.

Нагадаємо, минулого року в свій день народження Сергій Сухомлин проводив засідання міськвиконкому, куди його прийшли жіночки з вокального ансамблю «Надія» обласної організації ветеранів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мер Сухомлин день народження  
Матеріали по темі