Влада

Мер Житомира призначив директором КП «Футбольний клуб Полісся» колишнього начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції

25 June 2018, 18:31

Міський голова Сергій Сухомлин призначив новим директором ФК «Полісся» колишнього начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області Володимира Загурського.

Розпорядження про призначення на посаду Загурського та звільнення Віталія Лясковського мер Житомира підписав 25 червня 2018 року.

«Розглянувши заяву Лясковського В.А. про звільнення з займаної посади, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: Звільнити 26 червня 2018 року Лясковського Віталія Анатолійовича, директора КП «Футбольний клуб Полісся» Житомирської міськради з займаної посади в зв’язку із закінченням терміну дії контракту, пункт 2 ст.36 Кодексу законів про працю України», - йдеться в документі.

В іншому розпорядженні мер з 27 червня призначає на цю посаду Володимира Загурського.

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Краснопір В.В., заяву Загурського В.Ф., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 65 Господарського кодексу України: Призначити з 27 червня 2018 року Загурського Володимира Францовича на посаду директора КП «Футбольний клуб Полісся» Житомирської міськради та укласти з ним контракт, що додається», - йдеться у розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, 26 червня 2017 року Сергій Сухомлин офіційно призначив Віталія Лясковського на посаду директора КП «Футбольний клуб Полісся».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Загурський Лясковський футбол директор Полісся  
Матеріали по темі