Події

Під час обшуку в квартирі жителя Житомирської області поліцейські виявили пістолет, набої та порох

26 June 2018, 17:43

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання жителя смт Брусилова, який міг бути причетний до незаконного зберігання наркотиків, працівники кримінальної поліції Коростишівського ВП виявили пістолет, набої та порох. Нині проводиться досудове розслідування.

Про це 26 червня інформує прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«У рамках досудового розслідування кримінального провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 45-річного жителя смт Брусилова. Там правоохоронці знайшли небезпечний склад. У належному чоловікові гаражі поліцейські виявили пістолет калібру 9 мм, 15 малокаліберних патронів, металеві банки з порохом та 16 циліндричних предметів, попередньо - піротехнічну суміш. Господар відмовився пояснити походження та призначення цих небезпечних запасів», - йдеться у повідомленні.

Усе виявлене правоохоронці вилучили та підготували подання до суду для направлення вибухонебезпечних речовин, боєприпасів та зброї на експертне дослідження. Нині триває з’ясування обставин події.

«Відповідно до ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ чоловікові може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі», - зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня 2018 року житомирські правоохоронці під час обшуку у квартирі за місцем проживання 28-річного чоловіка вилучили два розібрані пістолети, гвинтівку, набої та наркотичні засоби, у тому числі розфасовані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Брусилів поліція обшук зброя  
Матеріали по темі