Влада

Заступник начальника САД розповів про виділені кошти та ямковий ремонт у Житомирській області

27 June 2018, 10:16

26 червня в приміщенні Служби автомобільних доріг у Житомирській області відбувся брифінг першого заступника начальника САД Сергія Заїки.

Під час зустрічі з журналістами він розповів про виконання робіт з експлуатаційного утримання, безпеки руху та ремонтів на шляхах державного значення області.

«Щодо ремонту доріг. Більше всього людей турбує поточний та ямковий ремонт. У нас на початок сезону, на 2018 рік, було вражено ямковістю по дорогам державного значення - це міжнародні, національні та територіальні дороги, 211 тис. 272 м кв. Ямкові ремонти робляться, проте ями відкриваються знову, адже інтенсивність на дорогах загального користування збільшується, і ті ділянки доріг, які не ремонтувалися останні 15-20 років на них постійно відкривається ямковість. Цього року на ремонт доріг нам виділили 130 млн грн, його не достатньо для ямкового ремонту. Не варто забувати, що в цю суму входять і знаки, і освітлення й маса інших робіт. Крім організації облавтодор маємо по трьох районах – це Коростенський, Лугини та Овруцький район, підрядника, який займається ремонтом доріг. З митних надходжень на 19 та 23 км траси М21 буде спрямовано 40 млн грн, від 4 до 11 км – 70 млн грн та з 11 по 19 км – 81 млн грн», - сказав Сергій Заїка.

Нагадаємо, за словами начальника управління Романа Крисюка, станом на 25 червня, на дорогах Житомирської області ліквідували ямковість на 174 тис. кв м.

Як повідомляв Житомир.info, в облдержадміністрації запевнили, що жителі Ружинського району задоволені ремонтом доріг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Заїка дорога ремонт кошти  
Матеріали по темі