Влада

Сільрада Вересів дала погодження на приєднання до Житомира, – Сухомлин

27 June 2018, 17:01

Сільська рада Вересів, яке знаходиться в 10 км від Житомира, одноголосно дала погодження на приєднання до обласного центру.

Про це 27 червня на своїй сторінці у Facebook написав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Сільська рада села Вереси одноголосно дала погодження на добровільне приєднання до Житомира. Від такого об‘єднання виграють обидві громади. Для Вересів — це нові дороги, ремонт школи, дешевший муніципальний транспорт та можливість користуватись інфраструктурою Житомира. Як бонус — вересяни отримають картку житомирянина з усіма її муніципальними сервісами. Для нашого міста це площі, необхідні для розширення. Зокрема, плануємо реалізувати європейську практику розміщення логістичних підприємств вздовж об'їзної траси. Я дякую сільському голові та депутатам Вересівської сільської ради за довіру. Тепер слово за депутатами Житомирської міської ради», - написав Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці травня 2018 року громада села Вереси на громадських слуханнях прийняла рішення розпочати процес приєднання до Житомира, більш як 200 мешканців села прийшли на слухання аби вирішити долю громади.

20 травня заступники мера Дмитро Ткачук та Світлана Ольшанська на новенькому комунальному автобусі їздили агітувати громаду села Барашівка Житомирського району приєднуватися до Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин Вереси приєднання  
Матеріали по темі