Політика

Голова Житомирської обласної політсили «Основа»: Ідеологія партії – досягнути економічного благополуччя кожного українця

28 June 2018, 14:00

У День Конституції України, 28 червня, на майдані Корольова, після урочистих заходів,зібралися прихильники політичної партії «Основа», аби провести акцію під назвою «Президент на палочці», а також розповісти житомирянам про свою діяльність та план дій на майбутнє.

З містянами поспілкувалася й голова Житомирської обласної організації політичної партії «Основа» Таміла Ткачук.

«Сьогодні мета нашої акції привернути увагу до Конституції України, зокрема до повноважень президента України. Ми вважаємо, що Президент України не може бути з такими «роздутими» повноваженнями, їх дійсно, занадто багато, і це не дає суспільству нормально розвиватися.

Всі важливі стратегічнірішення сьогодні приймає Президент, а не парламент.

Хочу наголосити на тому, що у нас зараз в країні парламентсько-президентська республіка, а повноваження у президента занадто завищені. І сьогодні, наша партія «Основа», виступає за те, що змінити політичну ситуацію в країні, змінити систему, побудувати країну з самої «основи», з нового громадянського договору, - говорить Таміла Ткачук.

За словами голови обласної організації політичної партії «Основа», більшість повноважень має бути в парламенті та в громадах на місцях.

Засновником нашої партії «Основа» є Сергій Тарута, народний депутат України.

Сергій Тарута не займає високих постів у партії, але він докладає усіх зусиль, щоб об’єднати людей справи, які будуть змінювати саму систему в державі, починаючи з Конституції, і далі по всій державній вертикалі», - зазначає лідер обласної організації політичної партії.

«Стратегія партії «Основа» спрямована та те, щоб країна запрацювала. 10 пунктів програми стрімкого розвитку, які презентує наша партія, включає створення 2 мільйонів робочих місць з гідною зарплатою, зниження податків, повернення вкрадених з банківської системи грошей, зниження ціни на газ та електроенергію, зняття блокади Донбасу, ми замінимо кредити МВФ на інвестиції, ми надамо доступні кредити для бізнесу та на житло, ми повернемо державне замовлення на українські заводи, ми доб’ємося від Росії компенсації збитків.

Також, особливу увагу Сергій Тарута звертає на вирішення проблем переселенців, яких в Україні аж 1 мільйон 495 тисяч. Вони змушені починати з «нуля», облаштовувати побут, шукати джерела доходів, а також ці громадяни позбавлені конституційного права голосувати на виборах.

За них забула держава, роки ідуть, а проблема не вирішується.

Сергій Тарута робить все можливе щоб добитися для переселенців право голосувати на виборах. Прийняття законопроекту №6240 поверне право голосу таким людям - сказала Таміла Ткачук

Ще одне з наболілих питань, яке жінка озвучила – реформи!

«Ті реформи, які є України, їх реформами не можна назвати. Тому що головними маркерами справжніх реформ є поліпшення життя громадян. Жодна з так званих сьогоднішніх реформ в Україні не відповідає цій ознаці. Командою Сергії Тарути зараз розробляється стратегія зміни цих реформ. Наші лідери радяться з різними фахівцями для того, щоб правильно підійти до розроблення реформ, і щоб спрямувати їх на те, аби людям стало краще. Якщо, до прикладу, медицина має бути платною, тоді потрібно зменшити податки, які є навантажувачем на доходи громадян – це буде правильним.

А сьогодні йде свідомий обман громадян України, і це не можна назвати покращенням», – наголосила голова Житомирської обласної організації політичної партії «Основа».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі