Суспільство

У напруженому матчі фіналу Кубку Житомирської області переміг коростенський ФК «МАЛ»

29 June 2018, 16:37

Майже дві тисячі глядачів зібрались на стадіоні ДЮСШ у Романові, щоб наживо побачити, хто ж завоює титул володаря Кубку Житомирської області 2018 року. У фінальному поєдинку зустрілись кращі команди цьогорічного розіграшу ФК «Звягель» з міста Новоград-Волинський та ФК «МАЛ» з Коростеня. В ході поєдинку обидві команди мали нагоди відкривати рахунок, однак, основний час так і не визначив переможця. Наприкінці основного часу коростенці залишились у меншості. З поля вилучили кращого бомбардира цьогорічного розіграшу Кубку Володимира Бондарчука.


Футболісти з Коростеня впродовж двох овертаймів стримували натиск звягельчан і врешті, їм вдалось перевести гру у серію післяматчевих пенальті.

Безумовним героєм цього поєдинку став голкіпер ФК «МАЛ» Олексій Дворнін. Йому вдалось двічі захистити свої ворота, що й дозволило коростенцям перемогти із рахунком у серії 3:1.

Вже за кілька хвилин капітан коростенського «МАЛу» Ігор Черепанський підняв над головою Кубок Житомирської області.

«Після вилучення, мені здається, що ми на деякий час заграли краще навіть, ніж грали до того. Потім, звісно, своє зіграла втома, але в серії пенальті ми не програємо ніколи», сказав президент ФК «МАЛ» Григорій Прудко.

«Після видалення ми поспілкувалися і домовилися, що треба трішки потерпіти, відпрацювати за свого партнера. Було важко і ми сподівалися перевести гру в серію післяматчевих пенальті. Пенальті - це, можна сказати, мій «коник». Я ні на кого не рівняюся, але у мене виходить. Більшість серій пенальті, які були - я вигравав», - розповів голкіпер ФК «МАЛ» Олексій Дворнін.

За словами голови Житомирської обласної федерації футболу Руслана Павлюва, місце для проведення фінального матчу Кубку Житомирської області обрано невипадково.

«Житомирщина сьогодні переживає дійсно футбольний «бум». Це відчувається. Щодо рівня команд - ми бачили до останньої хвилини, яка була боротьба. Це нас радує і спонукає ще більше працювати на розвиток нашого футбольного господарства, нашої області. Щодо місця проведення та міста проведення то в нас принципова позиція: по всій області проводити матчі такого рівня. Подивіться, яке сьогодні свято та шоу для всього Романова та Романівського району. Це - надзвичайно приємно. І ми будемо продовжувати так і далі», - розповів голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Павлюк Романів футбол Звягель Мал  
Матеріали по темі