Події

Під колесами потяга загинув студент бердичівського коледжу

3 July 2018, 14:59

Відсвяткувавши випускний вечір 2 липня, трагічно загинув студент Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права.

Про це 3 липня написав сайт berdichev.biz.

«Тільки вчора відгримів урочистий випуск в Бердичівському коледжі промисловості, економіки та права, а сьогодні до навчального закладу прийшла трагічна звістка про загибель одного з випускників, який навчався на спеціальності галузеве машинобудування (М-група). Загиблий проживав в одному з сіл Козятинського району і, повертаючись ввечері додому, потрапив під поїзд. В результаті нещасного випадку хлопець загинув на місці події», - пише бердичівський сайт.

У прес-службі ГУ НП у Вінницькій області Житомир.info підтвердили інформацію про загибель юнака.

«Близько 5.00 3 липня до поліції надійшло повідомлення, що біля станції Каолінова виявлено тіло невідомої особи. Поліція встановила, що це 18-річний житель села Глухівці Козятинського району. Також вдалося з’ясувати, що після завершення святкування випускного друзі підвезли хлопця до села, він вийшов та мав іти додому, однак не дійшов. Юнак потрапив під потяг, ймовірно, під вантажний. Швидше за все, хлопця затягнуло потоком повітря. Однак точний час смерті, а також інші обставини наразі встановлюються. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 276 («Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту»)», - поінформували у прес-службі ГУ НП у Вінницькій області.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2018 у Новограді-Волинському Житомирської області під колесами потягу загинула 22-річна дівчина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг  
Матеріали по темі